Twitter
Sadri Alışık ödülleri sahiplerini buldu! İşte yılın en iyileri...
08 Mayıs 2018 Salı

23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema ödülleri sahiplerini buldu. 

Tiyatro ve sinemanın en iyileri ödüllerine kavuştu. 23. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema ödülleri ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini verildi. 'Sinema dram' dalında yılın en başarılı kadın oyuncusu Başak Köklükaya seçildi. Köklükaya "İşe yarar bir şey" filmindeki rolüyle ödüle layık görüldü. 'En başarılı erkek oyuncu' ödülü ise daha filmindeki rolüyle Ahmet Mümtaz Taylan'a verildi.

DEMET EVGAR VE ENGİN GÜNAYDIN KOMEDİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Komedi dalında en başarılı seçilen isimler ise Demet Evgar ve Engin Günaydın oldu. İkisi de aile arasında filmindeki performanslarıyla ödüle layık görüldü. Oyuncu Mert Fırat "Joseph K." isimli oyundaki performansıyla tiyatro dalında yılın en başarılı erkek oyuncusu oldu.

ÇOLPAN İLHAN ÖDÜLÜNÜ NEVRA SEREZLİ ALDI

Gecede Çolpan İlhan adına da bir ödül verildi. Sanata değer katan kadınlar özel ödülünü usta oyuncu Nevra Serezli aldı. Jüri özel onur ödülleri ise sinemaya yıllarca hizmet veren Halil Ergün, Süleyman Turan ve Kayhan Yıldızoğlu'na verildi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir oyuncu şarkı söyleyerek geceye renk kattı. Bu yılın sürprizi ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'ydi.